Как да направя регистрирам?

Кликнете на на бутон "Вход"в началната страница и напишете актуален имейл адрес.
Създайте профил с с този адрес и попълнете коректно задължителните полета *.Информация,която е нужно да се предостави при регистрация?

Това са:двете ви имена,точен адрес и мобилен телефон.Те са необходими за да се осъществи контакт с клиента и да се потвърди поръчката направена от него за да няма разминаване в данните,които е оставил клиентът,като например може да е допуснал неволна грешка и да е посочил грешният размер на артикул.
При посочване на непълна или неправилна информация от страна на потребителя при подаване на заявката,се счита,че същата е невалидна и няма задължение за нейното изпълнение от страна на www.kecove.net       Защитени ли са данните ми при предоставянето им в сайта?

Предоставените данни в сайта са защитени по смисъла на ЗЗЛД.       Как да разбера дали е потвърдена поръчката ми?

След като направите поръчка в www.kecove.net,автоматично трябва да получите писмо на регистрирания e-mail адрес с ордер на модел и стойност от избора ви.Последната опция за завършването на поръчката ви е Плати със заплащане при доставка(ЗПД) Вие плащате за стоката при доставка и кликвате върху този надпис.С това завършихте поръчката и наш сътрудник ще провери наличността на заявената от вас покупка и ще се свърже на посочения телефонен номер за да потвърди поръчката.     Какъв е срокът на доставка?

След потвърждение от наш служител за наличието на размер, който сте поръчали , продуктът се доставя  в рамките на 1-2 работни дни.

     

      Връщане на поръчка!

Приема се връщане на поръчка, само едва когато тя не отговаря на размер отбелязан от вас в поръчката.

Ако размер поръчан от вас не ви е удобен можете да го замените за по-голям или малак номер с поемането на разходите по доставките.

     

      Заплащане на поръчката на куриер!

Цена на доставката по тарифите на еконт зависи дали е до офис или до адрес, може да се изчисли в сайта на еконт.

Куриерските фирми са отделни частни фирми,които извършват доставки и нямат нищо общо с онлайн магазините.Куриерската фирма сама определя цените си за доставка и www.kecove.net не може да вляе по никакъв начин на техните цени!

В момента цената на доставка е:

       Много важно!Цени за доставка на куриерска фирма "Еконт Експрес"са примерни и неточни!

до 1кг. : до офис на куриера - 5,20 лв.

до 1кг. : до врата на клиента (за селища с офис на Еконт Експрес )   -    6,55 лв.

до 1кг. : до врата на клиента (за селища без офис на Еконт Експрес) -    8,11 лв. 

  Всички промени по цените за доставка могат да бъдат правени само и единствено от куриерската фирма!

Всички поръчки направени през сайта kecove.net се заплащат на куриерска фирма "Еконт Експрес"

 

ТАКСИТЕ ПО РАЗНОСКИТЕ ЗА ДОСТАВКА И ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА СЕ ПОЕМАТ ОТ КУПУВАЧА !!!

 Ако продукта не ми става ще мога ли да го върна или заменя с друг?

В седем дневен срок може да бъде върнат или заменен продуктът само и единствено да е само пробван,да е в оригиналната опаковка ,ако не е носен навън,не са сваляни етикети от него и по никакъв начин не нарушен! Ако,тези условия са спазени, още на следващия ден ще върнем стойността, която сте заплатили преди това. За да се убедите в коректността на www.kecove.net изпращаме всички наши продукти "тест и преглед преди да платиш",по този начин вие имате възможност да добиете ясна представа за качеството и размерът преди да заплатите!. В случай,че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера.Всички разноски и такси на куриера се заплащат само и единствено от купувача,освен ,ако няма закупен продукт обозначен от продавача с безплатна доставка!